Συχνές Ερωτήσεις

1. ΠOIOI EINAI OI ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η Ι. ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ;

Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική είναι μία τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2001! Ειδικεύεται σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, συγκροτήματα και επαγγελματικούς χώρους, ενώ αναλαμβάνει και πλήρεις ανακαινίσεις.

2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η Ι. ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ;

Η Εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία σε ανακαινίσεις όλων των τύπων κτιρίων. Είμαστε στη διάθεσή σας για ανακαίνιση διαμερίσματος, μονοκατοικίας, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.

3. ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ;

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε το χώρο σας, η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων πακέτων ανακαίνισης, που περιλαμβάνουν ένα σύνολο προεπιλεγμένων εργασιών και σας προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογής των υλικών! Αν το πακέτο δεν είναι ακριβώς όπως θα το θέλατε, προσφέρεται η δυνατότητα αλλαγής των υλικών ή των εργασιών.

4. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ. ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ;

Η διαδικασία επιλογής ενός εκ των πακέτων που προσφέρει η εταιρεία μας, είναι απλή. Αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να οριστεί μία επίσκεψή μας στο χώρο σας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, προσφορά της εταιρείας μας.

5. ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ;

Ένας μηχανικός της Εταιρείας μας θα χαρεί να έρθει στο χώρο σας, χωρίς να υπάρξει καμία επιβάρυνση.

6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ;

Δεν πρόκειται να αλλάξει το κόστος που θα σημειώνεται στην γραπτή μας προσφορά. Ωστόσο, σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης θελήσετε να προσθέσετε κάποια επιπλέον εργασία, θα συνυπολογίσουμε το κόστος στο τελικό σύνολο κόστους. Κάθε επιπλέον εργασία συνοδεύεται από σχετική προσφορά που προστίθεται στο γενικό σύνολο κόστους του έργου που μας έχετε αναθέσει.

7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ;

Κάθε ανακαίνιση είναι ιδιαίτερη και δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά της μέχρι να επισκεφθεί ο μηχανικός μας το χώρο σας και να σας παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα των εργασιών!

8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ;

Όχι! Ο μηχανικός της Εταιρείας μας που είναι υπεύθυνος για την ανακαίνισή σας θα έχει την ευθύνη για την επίβλεψη των εργασιών καθώς και για την ενημέρωσή σας για την πρόοδό τους.

9. Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ;

Φυσικά! Η Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική σας παρέχει εγγύηση 2 χρόνων για κακοτεχνίες ή πιθανή αστοχία κάποιου υλικού. Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προκλήθηκαν λόγω κακής χρήσης ή συντήρησης.