Υπηρεσίες

Θερμομονώσεις και Θερμοπροσόψεις

Θερμομονώσεις και ΘερμοπροσόψειςΗ Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική προσφέρει το ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης Kelyfos για να θωρακίσετε κάθε σημείο του κτιρίου σας. Το Kelyfos είναι το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για υφιστάμενα και νεοανεγειρόμενα κτίρια. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των κορυφαίων εταιριών στο χώρο της δόμησης (Polykem, Dow, Isomat, Alumil και Calpak), είναι πιστοποιημένο σύστημα από τον ΕΟΤΑ και επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη έως και 58%. Το σύστημα Kelyfos απαρτίζεται από 5 συστήματα που μπορούν είτε να εφαρμοστούν χωριστά ή σε συνδυασμό, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε κτιρίου.

Υγρομονώσεις

ΥγρομονώσειςΗ στεγανοποίηση είναι ένα πρόβλημα που δυστυχώς απασχολεί πολλούς ιδιοκτήτες. Κάθε κτίριο έχει τις ιδιαιτερότητές του, και για να υπάρξει σωστή μόνωση η οποία θα έχει διάρκεια και δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα ξανά θα πρέπει να γίνει πρώτα σωστή μελέτη. Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να επισκεφθεί τον χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση για το κτίριο σας.

Πατητή Τσιμεντοκονία

Πατητή ΤσιμεντοκονίαΗ Πατητή Τσιμεντοκονία προσδίδει την αίσθηση της πολυτέλειας στον χώρο σας. Έχει εφαρμογή σε τοίχους, δάπεδα, κτιστούς πάγκους, μπάνια, κουζίνες, σκάλες, ξύλα και σε πολλά άλλα υλικά. Έχει σαν βάση το μικροτσιμέντο που του προσδίδει ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη αντοχή παρά το μικρό της πάχος! Διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα, έχει αντιχαρακτικές ιδιότητες και προσφέρει τέλεια αδιαβροχοποίηση. Είναι οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Η τιμή της είναι ελκυστική επειδή είναι 100% Ελληνικό προιόν αφού τα συστατικά της προέρχονται από την Ελληνική Φύση. (Υδράσβεστο, Χαλαζιακή Άμμος Θηραϊκή Γη και Κεραμάλευρο).

Μελέτες

ΜελέτεςΗ Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική, με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή κτιρίων, αναλαμβάνει να εκδόσει μια ολοκληρωμένη άδεια οικοδομής καθώς και όλες τις απαραίτητες μελέτες όπως :

  • Αρχιτεκτονική
  • Στατική
  • Ηλεκτρολογική
  • Μηχανολογική

Τακτοποίηση Αυθαίρετων

Τακτοποίηση ΑυθαίρετωνΗ Ι. Φούσκας Τεχνική Κατασκευαστική αναλαμβάνει τη διαδικασία για την ρύθμιση του αυθαιρέτου σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

3D Σχέδια

3D ΣχέδιαΦωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι απαραίτητες έτσι ώστε ο πελάτης να έχει καλύτερη αντίληψη των αλλαγών που θα γίνουν στον χώρο του. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει 3D σχεδιασμό από έμπειρους αρχιτέκτονες.

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Ενεργειακά ΠιστοποιητικάΈμπειροι Ενεργειακοί Επιθεωρητές αναλαμβάνουν την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης κτιρίου.

Πιστοποιητικά Ηλεκτρολόγου

Πιστοποιητικά ΗλεκτρολόγουΈμπειροι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί αναλαμβάνουν την έκδοση πιστοποιητικού Δ.Ε.Η.

Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφάλειας

Εγκατάσταση Συστημάτων ΑσφάλειαςΗ ασφάλεια του σπιτιού σας αποτελεί πλέον μία από τις βασικές μας έννοιες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεπτούμε και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας για να θωρακίσετε τον χώρο σας.

Κατασκευή Κατοικιών

Empty section. Edit page to add content here.

Αντλία Θερμότητας

Empty section. Edit page to add content here.